Het kookboek


De kers op de verantwoorde taart is in de maak. Als onderdeel van het totaalconcept Bijzonder mag een kookboek natuurlijk niet ontbreken.

Proef!
‘Een bijzondere kijk op smaakvol en gezond koken met Dimi

Kóken is meer dan het klakkeloos overnemen van een receptuur of het volgen van kookprogramma’s op tv. Koken betekent dat je nadenkt over het uiteindelijke kunstwerk op je bord. In geur, in smaak, in structuur en in presentatie. Dat je begrijpt wat er in je pannetje gebeurt en moet gebeuren om tot een resultaat te komen. Dat je proeft, echt proeft en bijstuurt als de smaken nog niet in balans zijn. Dat vereist kennis en die vind je in dit kookboek.

Met dit kookboek wil ik jou, met mijn kennis en ervaring als professioneel kok, leren hoe je op smaak kunt koken.
Ik laat je zien hoe je gerechten bedenkt en opbouwt, hoe je leert proeven en bijstuurt. Ik wil dat je jezelf (en je gezin) verbluft van de gezonde en verantwoorde creaties die je uiteindelijk zelf zult bedenken.

Natuurlijk vind je ook voorbeelden van maar liefst 45 recepten die ik bij Bijzonder de afgelopen jaren heb gemaakt. Deze helpen je in je eigen smaakreis en zijn er voor al die keren dat je zorgeloos ‘eten gaat bereiden’ en gewoon even iets Bijzonders op tafel wilt zetten.

Je koopt Proef! eenvoudig online. Super leuk om te krijgen. Nog leuker om te geven!

Veel kookplezier!