PickNick


Je kent dit gevoel vast: je voetjes in het gras, frisse zonnestralen op je snoet, de geur van de zomer, fluitende vogeltjes om je heen. Vind jij het ook zo fijn om even de drukte van de stad te ontvluchten en de natuur in te gaan? En lekker te genieten van een picknick? Je hoeft niet ver hoor! Je vindt dit allemaal zo dichtbij, in het Sint Pieterse natuurgebied, aan de rand van het bruisende Maastricht. 

Picknick, Picknicken Sint Pieter, wandelen, hiken, natuurgebied, gezond eten, Pieterpad, wandeling, wandelroute, wandelrouten, route, buiten eten,

In je tocht richting natuur en rust 😉 passeer je Bijzonder. Zonder goed gevuld buikje vinden wij dat je niet kunt wandelen! Hoe leuk is het om onderweg neer te strijken in het gras, met heerlijke hapjes van ons? Daarom verzorgen wij een Bijzondere PickNick. Ouderwets, verpakt in een knapzak! Met een uitgebreide (of niet 😉 wandelroute erbij, ben jij volledig voorzien in je Sint Pieterse wandelavontuur. 

Wat kun je verwachten?

PickNick brunchen:
– een Bijzondere knapzak (die tevens fungeert als picknick-deken)
– wandelroute van 4, 7 of 11 km
– ons Bijzonder brood, rijkelijk belegd
– plakje zoet
– frisse salade  
– huisgemaakte limonade 
– vegetarisch en veganistisch te bestellen
€16,50 p.p. 

De PickNick is te organiseren voor minimaal 2 en maximaal 8 personen. Er wordt een borg geteld van €30,- voor het gebruik van onze PickNick uitrusting. Deze krijg je uiteraard weer terug zodra je de spulletjes bij ons komt inleveren. 

De PickNick is te organiseren op woensdag en donderdag tussen 12:00u en 16:00u en van vrijdag t/m zondag van 11:00u – 16:00u. De PickNick is uiterlijk tot 1 dag voor aanvang van de PickNick boekbaar. Besluit je toch last minute te willen PickNicken? Bel ons dan even om de organisatie samen af te stemmen.  

Hoe te reserveren? 
Klik hier om te reserveren. Of scroll naar reserveren in het menu, dan PickNick. Selecteer je gewenste moment. Je reservering is definitief zodra de betaling binnen is. 

Wil je dit als bedrijfsuitje plannen? Neem dan contact met ons op. 

Picknick, Picknicken Sint Pieter, wandelen, hiken, natuurgebied, gezond eten, Pieterpad, wandeling, wandelroute, wandelrouten, route, buiten eten, knap zak