PickNick


Je kent dit gevoel vast: je voetjes in het gras, zonnestralen op je snoet, fluitende vogeltjes. Fijn hè, om de drukte van de stad te ontvluchten en de natuur in te gaan. En dan te genieten van een picknick. Je hoeft niet ver hoor! Je vindt het dichtbij, in het Sint Pieterse natuurgebied, aan de rand van het bruisende Maastricht. 

Ik wil picknicken!

Picknick, Picknicken Sint Pieter, wandelen, hiken, natuurgebied, gezond eten, Pieterpad, wandeling, wandelroute, wandelrouten, route, buiten eten,

In je tocht richting natuur en rust 😉 passeer je Bijzonder. Hèt pick up point voor je Bijzondere PickNick. Ouderwets, verpakt in een knapzak! Met een Sint Pieterse wandelroute erbij, ben jij volledig voorzien in je wandelavontuur. 

Wat kun je verwachten?

PickNick brunchen:
– een Bijzondere knapzak (die tevens fungeert als picknick-deken)
– wandelroute verzorgd door natuurmonumenten
– ons Bijzonder brood met groentespread
– frisse salades
– een gekookt eitje
– een plakje zoet 
– huisgemaakte limonade 
– vegetarisch en veganistisch te bestellen
€17,50 p.p. 

De PickNick is online te boeken voor minimaal 2 en maximaal 8 personen. Voor meer personen, bel ons even. 

De PickNick is te organiseren van donderdag t/m zondag tussen 12:00u en 16:00u. Je boekt uiterlijk tot 1 dag voor aanvang van de PickNick. Besluit je toch last minute te willen PickNicken? Bel ons dan om de organisatie samen af te stemmen.  

Hoe te reserveren? 
Klik hier om te reserveren. Je reservering is definitief zodra de betaling binnen is. 

Wil je dit als bedrijfsuitje plannen? Neem dan contact met ons op. 

Picknick, Picknicken Sint Pieter, wandelen, hiken, natuurgebied, gezond eten, Pieterpad, wandeling, wandelroute, wandelrouten, route, buiten eten, knap zak