Werken bij


Hi,

Ben jij Bijzonder? 
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Restaurant Bijzonder is een gastronomische plek waar gezond eten centraal staat. Gezond betekent voor ons glutenvrij, suikervrij en natuurlijk. 
Wij werken 80% plantaardig (vegan, heet dat met een hip woord ;), koken met biologische producten en alles komt zelf bereid uit onze keuken.

We zijn gelegen aan de voet van de Sint Pieter. Onze gasten zijn veel wandelaars en toeristen die ons in de vele magazines hebben zien staan. 

In ons warme nest van collega’s komt een plekje vrij in de bediening. Het betreft een rol op zaterdag en/of zondag. Ideaal dus voor naast je studie. 

We maken het rooster een jaar vooruit, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Als collega’s onderling zijn we flexibel, don’t worry: je kunt echt wel naar een spontaan etentje of een avondje op stap.

Wat wij van jou vragen is ervaring in een soortgelijke functie. Het betreft een rol in een klein team waarin je veel zelfstandig zult werken. Van koffie’s maken, tot taart snijden, bestellingen opnemen/uitlopen en rekeningen maken. Het komt allemaal voorbij!

Ben jij Bijzonder?
Stuur je cv dan naar mail@bijbijzonder.com

Graag tot gauw!