Werken bij


VACATURE MEDEWERKER BEDIENING 8upw  

Restaurant Bijzonder is een gastronomische plek waar gezond eten centraal staat. Gezond betekent voor ons glutenvrij, suikervrij en natuurlijk. 
Wij werken 80% plantaardig (vegan, heet dat met een hip woord ;), koken met biologische producten en alles komt zelf bereid uit onze keuken.

We zijn gelegen aan de voet van de Sint Pieter. Onze gasten zijn veel wandelaars en toeristen die ons in de vele magazines hebben zien staan. 

In ons warme nest van collega’s komt een plekje vrij in de bediening. Het betreft een rol op zaterdag en/of zondag. Ideaal dus voor naast je studie. 

Wat wij van jou vragen is ervaring in een soortgelijke functie. Het betreft een rol in een klein team waarin je veel zelfstandig zult werken. Van koffie’s maken, tot taart snijden, bestellingen opnemen/uitlopen en rekeningen maken. Het komt allemaal voorbij!

We maken het rooster een jaar vooruit, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Als collega’s onderling zijn we flexibel, don’t worry: je kunt echt wel naar een spontaan etentje of een avondje op stap.

Ben jij Bijzonder?
Stuur je cv dan naar mail@bijbijzonder.com

————————————————————–

ZELFSTANDIG WERKEND KOK 20upw

Een gezonde leefstijl is jou niet vreemd? Lees dan vooral verder:

Je werkt al een tijdje zelfstandig in een professionele keuken. Van voorbereiding in de mise en place, tot bereiding gedurende het ontbijt, de lunch en het diner. Je hebt kennis van de wet- en regelgeving inzake de hygiëne voorschriften in de horeca.
Je bent analytisch sterk en houdt overzicht. Bovendien ben je in staat om procesmatig te werken en zie je het als een uitdaging om zo effectief en efficiënt mogelijk, de beste kwaliteit te leveren. Je houdt van orde en netheid. Dat creëert rust. 

Wat we in jou zoeken is een open mind en een positieve instelling. Ziet eerder uitdagingen dan problemen en reikt zelfstandig oplossingen aan. Bovendien ben je creatief en durf je over de ‘gebruikelijke’ grenzen te stappen. Je hebt een open en toegankelijke houding. Passie voor je vak en je draagt de horeca een warm hart toe. Je houdt van hard werken en begrijpt dat onze business in weekenden en avonden draait. Je krijgt energie van tevreden gasten.

Het betreft een functie voor circa 20uur per week, met een vast rooster gedurende het jaar. Collegiale flexibiliteit zit vanzelfsprekend in jouw aard 😉 We willen allemaal wel eens een avondje/weekendje vrij.

Ben jij Bijzonder?
Stuur je cv dan naar mail@bijbijzonder.com