Werken bij


Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar

EEN BIJZONDERE KOK 
20uur p/w

WHAT’S THAT?
In deze dynamische functie ben je onderdeel van een creatief keukenteam. Je verricht werkzaamheden in (voor)bereiding van onze gerechten en werkt op verschillende momenten gedurende de dag. Je werkt volgens vaste instructies verschillende recepturen uit. Bovendien volg je onze werkmethodes op en let je op uiterlijke presentatie volgens de Bijzonder richtlijnen. Ook proef je en beoordeel je op basis van smaak. Je past aan waar nodig. Je draagt de visie van Bijzonder uit, in denkwijze en gedrag. Je begrijpt ons concept volledig, handelt hier naar en bent daarin een voorbeeld voor anderen. 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?
Je bent in staat om geheel zelfstandig een keuken aan te sturen. Van voorbereiding in de mise en place, tot bereiding gedurende het ontbijt, de lunch en het diner, tot opvolging in overdracht naar je collega’s en sluiting volgens onze voorschriften. Op rustige momenten run je de keuken zelfstandig. Je hebt kennis van de wet- en regelgeving inzake de hygiëne voorschriften gericht op de horeca. Je bent analytisch sterk en houdt overzicht. Bovendien ben je in staat om procesmatig te werken en zie je het als een uitdaging om zo effectief en efficiënt mogelijk, de beste kwaliteit te leveren.  

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU?
Je hebt een positieve instelling. Ziet eerder uitdagingen dan problemen en bij mogelijke constateringen bied jij oplossingen aan. Bovendien ben je creatief en durf je over de ‘gebruikelijke’ grenzen te stappen. Je hebt een open en toegankelijke houding. Passie voor je vak en je draagt de horeca een warm hart toe. Je houdt van hard werken en begrijpt dat onze business in weekenden en avonden draait. Je krijgt energie van tevreden gasten. 

WAT KUN JIJ VAN ONS VERWACHTEN?
Een persoonlijke, warme organisatie met een hoog knuffelgehalte. Een plek waar met veel liefde hard gewerkt wordt. Bij Bijzonder word je de ruimte gegeven creatief te zijn en mee te denken en word je mening gewaardeerd. 

FUNCTIE VOORWAARDEN
Het betreft een functie van circa 20uur per week, met een vast rooster gedurende het jaar. Je ontvangt een salaris passend bij je ervaring. 

Gaat jouw hart sneller kloppen van een omgeving waar gezond eten, liefdevolle gastronomie en een hartverwarmend team de basis vormen? Word dan ook Bijzonder! 

Stuur je cv inclusief motivatie naar mail@bijbijzonder.com of bel ons voor meer informatie. 

xxx